-VI SKAL UT PÅ EVENTYR-

 Det er godt å være tilbake igjen og se at det fremdeles er folk som holder med meg like trofast selv om jeg har vært på rømmen i lang tid nå. Jeg har savnet dere! Herregud, jeg har vært i mange veldig, veldig, veeeldig gøye og rare situasjoner det siste halvåret som virkelig har fått meg til å åpne øynene for hvilken rettning mitt liv går i.Jeg merker jeg har en tendens til å havne i veldig uvanlige situasjoner rundt i verden og møter mennesker som føler seg trygg nok til å fortelle meg hvem de virkelig er og åpen nok til å dele sine syke tanker med meg. Jeg elsker det for jeg er ikke her for å dømme noen. 

Jeg har vært en del ute og reist den siste tiden og skal snart på enda flere turer. Jeg har i tillegg møtt en fyr... Ja *smilefjes* i Oslo av alle steder og han er bare den mest fasinerende og tiltrekkende mannen jeg har møtt på lenge og jeg gleder meg til å dele de opplevelsene han har gidd og forhåpentlig vil fortsette å gi meg (skal reiser til han denne uken) her på bloggen min, for han har virkelig inspirert meg og gitt meg nye aspekter på dette fantastiske livet vi lever. Dere har allerede fått en smakebit igår. Innlegget som het -hvem er jeg-.   I tillegg til han er det enna flere, kanskje litt mer rare og kleine mannfolk og ikke minst kvinnfolk som har tatt en tur innom livet mitt og satt alt litt på hode..

Jeg er hvertfall sakte men sikkert på vei tilbake, ja jeg vet at jeg har sakt det hundre ganger før, men nå skal jeg virkelig sitte meg ned og ta meg tid til å få ut litt tanker og følelser fordi jeg føler det hoper seg opp inne i hode mitt og jeg vil få det ut. Jeg må få skrevet ned alt slik at disse minnene ikke fordufter vekk og blir borte..

nyt søndagen flotte folk

 

xoxoxo singlegurl

4 kommentarer

Henrik

21.04.2013 kl.10:09

Håper du får en fin søndag<3

Utrolig fin blogg du har forresten,Kanskje jeg begynner å lese her<3

Jeg hadde forresten blitt overlykkelig om du ville tatt en titt inom min helt nye blogg og kanskje lagt meg til som venn<3

singlegurl

21.04.2013 kl.10:14

Henrik: Takk det samme :)
snill du er:) ja det håper jeg du gjør..
klem
Håper du får en fin dag videre!

singlegurl

21.04.2013 kl.10:50

Elise: takk søte deg:) du også.

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits