-OSLO HERE I COME-

Da er jeg hjemme fra jobb og er nå pakket og klar for å dra på besøk til deg i Oslo supermannen min( ja det er superman jeg velger å kalle han, og ja jeg skal snart fortelle mer om han). Jeg har jobbet 14 dager i strekk nå og er rimelig sliten, men satser på å ikke sovne mens du koser og stryker på meg. Men det skal nok umulig gjøres for ting du gjør, gjør du bare så forbanna riktig. 

Jeg får bare ikke nok av denne kribblingen, disse sommerfuglene i magen og denne lengtene følelsen som øker jo nærmere jeg kommer deg. Jeg smiler bredt i egne tanker så sikkerhetsvakten snart lurer på om jeg smugler med meg en eller annen form for lykkepille og jeg kommer garanter til å bli grundig inspisert, men jeg klarer bare ikke slutte for kroppen min vet hva den har i vente og den er i lykkerus.

Jeg skal tenke på deg hele flyturen, tenke på alle de skittene tingene jeg kommer til å gjøre og hviske når vi kommer hjem til deg og klærne faller på gulvet. Hviske hvilken effekt du har på min kropp og hvor deilig hver berøring føles... Åh supermannen min jeg blir helt svett..

Vi snakkes om ikke så lenge ~.-

 

 

Xoxox singlegurl

 

4 kommentarer

sarah

22.04.2013 kl.17:52

digger bloggen din!^^

Tim Tåkeprat

22.04.2013 kl.17:53

Ikke singel så mye lenger? ;)

singlegurl

25.04.2013 kl.17:16

sarah: så kjekt å høre:))

singlegurl

25.04.2013 kl.17:25

Tim Tåkeprat: hehe jo jeg er og forblir singel til en kjekk og sterk ridder kommer og redder meg fra hverdagenen min :p

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits