-ECSTASY(16+)-

Tumblr
Han begynner å kysse meg før jeg i det hele tatt har kommet inn i leiligheten. Jeg får ikke tid til å tenke. Jeg får ikke sakt et ord. Nei han har ventet lenge nok og nå vil han ha meg.. Jeg griper han rundt halsen, holder meg fast så ikke jeg faller over ende. Han kysser meg intenst og med mening som om han har jaktet lenge nok og nå er han sulten. Klar for å spise. Hendene hans griper meg hardt over rumpen slik at jeg nesten letter, de stryker meg så sakte oppover ryggen, opp nakken og griper meg hardt i håret, bøyer mitt hode bak for så og se meg dypt inni øynene.. Jeg kan ikke hjelpe for å være nervøs, jeg klarer ikke dempe pulsen. Han har en kraft og en styrke som kan knekke meg i tusen deler og en makt som kan få meg til å krype.. så hvorfor spør du meg, hvorfor gjør jeg dette?

(1) Tumblr
Han ser meg i øynene, håret i et fast grep, munnen min våt, åpen, klar for mer av hans tunge. "Løft opp kjolen" sier han tydelig. "Sånn ja.. Så sprer du bena". Jeg lystrer og sakte åpner jeg de for han. Øynene hans går fra mine og sakte nedover med et rolig blink og så tilbake igjen med et skjevt smil. "Flink jente" sier han mens han slipper taket i håret og hånden går mot min truseløse åpning.. Sakte berører han meg, føler på hvor våt han gjør meg så sier han "sitt deg bort i sofaen". Jeg går sakte bort og sitter meg, jeg hører selv hvor andpusten jeg er når han kommer mot meg. Han er fullt påkledd, kommer mot meg med rolige bevegelser, selvsikker og trygg. Han er så utrolig pen, så maskulin. kroppen så veltrent og hard. Han griper meg under knærne og drar rumpen ut på sofa kanten. Jeg kan føle tungen hans dypt inni meg. Leker seg med begge hull og jeg griper tak i han, redd han skal stoppe.. Han sprer så bena mine helt ut og fyller meg opp med to fingre,dypt og intenst, mens tommelen stimulerer meg mer enn han kan forstå. Øynene hans er låst på meg, de leser hver bidige reaskjon "sånn ja" hvisker han, med ren opphisselse i stemmen "så deilig og våt du er". Da begynner jeg å kjelve og både han og jeg vet at jeg nærmer meg, men jeg vet også av erfaring at jeg ikke har lov til å komme før han sier det er greit....     Ok, begynner du å forstå hvorfor jeg gjør dette?

Tumblr
Han er avkledd nå og løfter meg oppå fanget sitt. Med sitt kåte blikk festet på meg trer jeg sakte ned og føler han fylle meg opp. Jeg klarer ikke la være å stønne ut i nytelse. Han veileder meg med sine hender på min hofte, snakker skittent til meg mens han viser meg hvordan det gjøres og jeg vet at dette bare er starten. Jeg vet at han har tenkt å bruke meg for alt jeg er verd, nyte hver eneste del av meg, fysisk og mentalt.. Jeg vet han kommer til å teste og tøye mine grenser.. Både med smerte og nytelse. Han drar meg til sengen og slenger meg ned før han klarter over meg . Presser seg hardt inni meg, så dypt at det gjør vondt og jeg skriker ut både i nytelse og smerte. Hardt griper han tak om munnen min og kniper til "shh" hvisker han inni øret mitt. "føl hvor dypt pikken min går, det er godt er det ikke?". Og jeg vet i dette øyeblikket at det er ingen vei tilbake. Jeg har absolutt ingen makt og alt han sier og gjør må jeg ta imot.. Det er da han kan føle det. Både på min kropp og på mitt sinn kan han føle hvor tent jeg blir. Hvordan jeg av ren natur, av instinkt blir skjør, sensitiv, villig og underdanig. At kvinnen/ jenten i meg kommer frem og jeg er villig til gi han alt han ønsker og søker, og dette er tidspunktet da jeg merker hvordan mannen i han virkelig kommer til synet som om vi var solen og månen, eller natt og dag, totalt motsatt av hverandre men i full og hell balanse, yin og fucking yung og ment for å være bundet sammen til 1 og da blir det så inn i det helvete intenst at om noen hadde sett på hadde de spydd av misunnelse.. Jeg begynner å be og trygle etter å kunne få lov til å komme for han, og akkurat nå ville han aldri nektet piken sin den gleden. Jeg har vist han kvinnen, jeg har gitt han kontroll. Av ren villighet og eget ønske har jeg gitt han all makt. Nå har jeg gjort meg fortjent . 
Ja dette fine folk, er grunnen til at jeg gjør det!


 

xoxoxo singlegurl
 


 


 


 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

25, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits