-LIVET<3-

Jeg er på en evig jakt etter frihet, det er ingen tvil. Jeg klarer ikke å binde meg til noe som vil robbe meg av muligheten til å kunne slippe taket og forsvinne.. Jeg ser etter noe større, noe meningsfullt for meg, kanksje ikke for deg, men for meg. Jeg ser mine venner har begynt å få barn og slå seg til ro,noe som er helt vanlig i 20 årene, men det er mitt verste mareritt akkurat nå.. Jeg vil reise, klatre på alle fjelltopper, svømme ned i dypet, utforske det uskjente og ha nye eventyr som jeg kan se tilbake på når jeg blir gammel og grå og tenke fuck jeg hadde det kjekt når jeg var ung!

 

Be my sailor

 Laura Aite

Jeg har reist en del, både alene og med venner de siste årene etter jeg ble singel. Jeg merker at de beste minnene jeg har er fra de stundene der vi brøt ut av vår egen komfortsone og tok en sjanse, noe som endte med noen helt fantastiske uforglemmelige øyeblikk. Som mototsykkel turen gjennom sør frankrike med frank som jeg møtte i monte carlo, det var virkelig ingen tiltrekning men for en fantastisk kjemi og åpenhet vi hadde. Vi skilte lag etter en uke og det var virkelig en av de beste ukene i mitt liv, savn<3. Eller mark en sykt deilig fyr jeg traff fra nederland som spurte om jeg skulle være med ut og spise noe mat, jeg trengte ikke være redd for han skulle ikke voldta meg eller noe for han hadde dame. Det at han sa det gjorde meg litt redd, men vi drakk og vi koste oss og så tok han meg med på en fest i en nydelig leilighet noen av hans venner hadde leid med full utsikt over byen og med eget basseng. Det var helt sykt, jeg glemmer det aldri! Og vi hadde faktisk ikke sex, men vi klinte litt på slutten av kvelden og han sa at han hadde våte drømmer om meg når vi hadde frokost dagen etter..lol. Vi reiste fra hverandre fullt viten at vi aldri kom til å sees igjen, noe jeg syntes er så utrolig trist den dag idag

Untitled

Det er så masse å se i denne verden, så mye å utforske, man kan bare ikke leve dette livet uten å få med seg hva som finnes der ute av skjønnhet, natur, dyr og opplevelser.. Se,nyt,hør,le,lev for faen!

Tumblr

Alívio Imediato

Når sommeren kommer er jeg klar, da har jeg spart opp nok til å pakke sekken og forsvinne til et nytt sted, et nytt land, med nye og uskjent mennesker, deilige gutter som sjekker deg opp på alle språk, og til opplevelse jeg aldri vil glemme.

Fuck Yeah, Fashion Girls!

diamonds aren't forever

Jeg bare elsker livet mitt. Jeg elsker alle opplevelsene jeg har hatt hittil, de menneskene jeg har møtt, de mannfolkene jeg har vært så heldig og truffet og er så heldig og ser akkurat nå, de stedene jeg har vært. Jeg tar ikke et sekund forgitt. Jeg aner ikke hvordan det vil fortsette eller hvor det vil ende, Men jeg skal aldri slutte å gripe hver sjanse, aldri være redd for å prøve noe nytt, for det er bare når jeg virkelig har vært redd, virkelig har følt meg usikker, ja det er bare da jeg virkelig har fått opplevd de ting andre bare drømmer om..  Ha en deilig sommer mine fine lesere! Keep it kinky & fabulous, *Smask!'

 

xoxoxo singlegurl

5 kommentarer

Silje

20.07.2013 kl.20:30

Fine bilder! Kjempe fin blogg ;-)

Blir kjempe glad for en komentar tilbake!

Ønsker deg en god sommer :-)

singlegurl

20.07.2013 kl.20:38

Silje: takk for det søte deg:))

scarlets

20.07.2013 kl.21:45

Så utrolig fine bilder! :-)

singlegurl

20.07.2013 kl.23:07

scarlets: ja ikke sant:))

krohnfoto

20.08.2013 kl.10:20

ENDELIG tilbake !!! deili å lese det du skriver igjen, trudde nesten du hadde forlatt oss en stund her :P

du lever virkelig livet, hadde jeg hatt mulighet ville jeg gjort som deg, men det er desverre ikke alle somhar gøts til å ta d stege du har gjort! men jeg får da helg'digvis lese det gjennom alt du skriver !

digger at du er tilbake !

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

25, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits