-FEMININ KVINNE-

Static and Newspaper Print.: Come what may.

Det er nok veldig mange forskjellige syn på hva det vil si og være feminin, noen tror det betyr å være fisefin og andre tror det betyr at man må spille dum og hjelpeløs. Jeg derimot ser på det annerledes.. Om jeg treffer en mann så er det ingen tvil at jeg blir fort tiltrukket om han er maskulin. Han er bare så annerledes fra hva jeg er og hvordan jeg fremstår, men ved å studere forskjellene mellom oss, ser jeg hva som gjør oss annerledes. Jeg ser hva som tiltrekker meg, hva som gjør han maskulin og hva som gjør meg feminin.

ALL YOU NEED IS LOVE♥

Når jeg hører maskulin så tenker jeg styrke og fryktløshet, åpenhet, en som aldri er redd for å si sin mening og hva han/hun tenker. Jeg tenker pågangsmot og drivkraft, ja en som vil nå toppen og er ustoppelig. Jeg tenker visdom og dominans, en som vil lede deg og gi deg styrke til å klare alt. Jeg tenker på en som vil beskytte deg og ta vare på deg slik ingen har klart før. Din styrke, din ridder, din far og din beskytter..

Love Me And Kiss Me | via Tumblr

Så hva blir da feminin tenker du, vil det si en som er svak, ikke vil noen vei og er fullstendig hjelpeløs? Nei kjære deg.. Det er så langt der i fra. Følsomhet er det første ordet jeg tenker på, for det ordet bringer så mye med seg. Følsomhet skaper omsorg, det skaper sympati og godhet, Det skaper kreativitet og innsikt i følelser og sjel. Når man tenker på mor så tenker man på den kvinnen som holder deg når du gråter, hun som er der for deg og elsker deg ubetinget. Så sårbar,så mystisk, så øm, så snill, så intelligent, så dyp, så forsiktig, så kjørt og så feminint. Det finnes ikke noe svakhet i det... For man trenger det.. Man trenger det like mye som man trenger det maskuline..

Dette er det jeg elsker med sex, flirt og tiltrekning, det er så naturlig og så fjernt. To vidt forskjellige mennesker møtes og deler alt det intime, alt det skjulte og begges personligheter blandes. En maskulin kvinne søker kanskje en litt mer feminin mann og omvendt.. Jeg blir så fascinert! lol. Jeg har sikkert sakt det tusen ganger før, men fy søøøren så jeg elsker å være single and fabulous

 

xoxoxo singlegurl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

25, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits